Ga naar de inhoud

De laserart techniek

Over de laserart techniek


Laser graveren, ook wel laserart genoemd, is een nieuwe techniek voor decoratieve glasproductie. Laserart is uitermate geschikt voor het maken van gepersonaliseerde producten. Denk hierbij aan relatiegeschenken met bedrijfslogo of -product, artikelen in de reclamesfeer, interieuraccenten of sportprijzen. Naast het ontwikkelen van maatwerk hebben wij ook een standaard assortiment Laserart producten beschikbaar, die ten allen tijde naar wens aangepast kunnen worden. Interesse in een van onze producten, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke wens? Vraag dan een offerte aan!

Mogelijkheden met laserart

Door laser graveren, of laserart, is het mogelijk om glas van binnen te graveren zonder hierbij de oppervlakte te beschadigen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een laserstraal. Laserart maakt het aanbrengen van 2D of 3D ontwerpen in het glas mogelijk. De ontwerpen zijn daarbij beschermd tegen invloeden van buitenaf, omdat deze in het materiaal zit, in plaats van op de oppervlakte.

Toepassingen

Laserart heeft een haast onbegrensde toepassingsmogelijkheid. Het biedt onder andere een scala aan mogelijkheden in onder andere de reclamesfeer, als relatiegeschenk of sportprijs, als gepersonaliseerde herinnering, interieuraccent of -decoratie of bijvoorbeeld om te verwerken in tafels of deuren. Vraag naar mogelijkheden van deze techniek en de toepassingsmogelijkheden, wij adviseren u graag.